Détails du garage

Motorhuis Felix & Jos

Motorhuis Felix & Jos  is een familiebedrijf en erkend hersteller van Honda en Yamaha. Wij staan garant voor een familiale en goede service en maken uitsluiten gebruik van de kwaliteitsvolle materialen inzake onderdelen en olie. Ons personeel wordt voortdurend opgeleid en u kan voor elk probleem bij ons terecht. 

Onze motorzaak is gespecialiseerd in Honda en Yamaha motoren en scooters. U kan bij ons niet alleen terecht voor de aankoop van uw geliefde 2-wieler, maar ook voor de herstelling en alle accessoires en onderdelen. Bezoek onze showroom en u zal verrast zijn over onze uitgebreid stock nieuwe en tweedehands modellen. 

Nooit meer de weg kwijt met onze Garmin navigatiesystemen voor uw motor. Net dat beetje meer uit uw motor halen? Dat kan in ons Dynojet-testcenter, waar we haarfijn uw powercommander kunnen instellen naar het beste vermogen. Ook voor uw uitrusting bent u bij ons ook op de juiste plaats. Of het nu gaat over een helm, leren pak of een goretex jas, u kan alles vragen aan onze specialisten in de afdeling motorkledij. We delen graag onze passie met jullie. 

See you at Felix & Jos

free assistance

Les services avec un label doré permettent de bénéficier d’une assistance dépannage gratuite en Europe

Les services de Motorhuis Felix & Jos

Intervention non répertoriée ?

Coordonnées et accès


Hasseltsesteenweg 143
3580 BERINGEN
011/45.62.66
http://www.felix-jos.be

Horaires

Lundi 9h00 - 18h00
Mardi 9h00 - 18h00
Mercredi 9h00 - 18h00
Jeudi 9h00 - 18h00
Vendredi 9h00 - 18h00
Samedi 9h00 - 16h00
Dimanche Fermé